Izdelava spletnih strani

S strokovnim znanjem in izkušnjami v izdelavi spletnih strani vam pomagam uresničiti vaše želje. Ne glede na to, ali želite osebno spletno stran, blog ali spletno trgovino, vam bom pomagal ustvariti funkcionalno in privlačno spletno mesto. Prilagajam ga vašim željam in potrebam, da dosežete svoje poslovne cilje. Za svoje kliente ustvarjam na platformi WordPress, na kateri boste enostavno lahko dodajali vsebine tudi naknadno brez moje pomoči. Va vas uredim Google Analytics, GDPR skladnost vaše spletne strani, SEO, mobilno optimizacijo in vse ostalo kar potrebujete.

Spletno oblikovanje

Za vašo spletno stran bom oblikoval elemente tako, da bo navdušila vaše obiskovalce. Vsako oblikovanje je prilagojeno vašim željam in ciljem, hkrati pa skrbim za odlično uporabniško izkušnjo. Moje spletno oblikovanje poudarja vašo vsebino in podpira vašo blagovno znamko, hkrati pa sledi vizualni rdeči niti vaše celostne grafične podobe.

Grafično oblikovanje

Vaši blagovni znamki bom dodal edinstveno vizualno identiteto. Sodelujem z tesno s svojimi naročniki, da razumem vaše želje in potrebe ter ustvarim logotipe, vizitke, brošure, plakate, jumbo plakate, grafike na službenih vozilih in druge grafične elemente, ki bodo izstopali in pritegnili vaše ciljno občinstvo. Moj cilj je, da vaše sporočilo predstavim na najbolj estetski in učinkovit način. Poleg oblikovanja za lahko za vas poskrbim tudi tiskanje in dostavo izdelkov – tako vam lahko ponudim celostno rešitev.

Vzdrževanje spletnih strani

Dolgoročna uspešna spletna prisotnost zahteva redno vzdrževanje. Nudim storitve vzdrževanja, ki vključujejo posodobitve, varnostne kopije in reševanje morebitnih težav. Z mojo skrbjo za vašo spletno stran se lahko vi osredotočite na svoje poslovanje, saj vem, kako pomembna je zanesljiva spletna prisotnost.

Redno vzdrževanje, ki ga nudim vključuje:

  • Posodobitev teme in vtičnikov
  • Dodajanje in konfiguracija vtičnikov
  • Vsebinska posodobitev spletnih vsebin 
  • Varnostna kopija celotne spletne strani
  • Spremljanje statistike obiskov prek Google Analytics
  • Antivirusni pregled spletne strani
  • Podpora in svetovanje

Podpora

Na voljo sem za reševanje vseh vrst težav in odgovarjanje na vaša vprašanja v zvezi s spletno stranjo. Ne glede na to, ali potrebujete tehnično podporo, prenovo spletne strani, nasvete za upravljanje vsebine ali individualno izobraževanje, sem tukaj, da vam pomagam.